ki
Info pro 2. a 3. ročník dvouborového Bc. studia: kurz B606 Vzdělávání v geografii
autor Informace z katedry - Neděle, 5. září 2021, 16.52
 
Vážené studentky a vážení studenti 2. a 3. ročníku dvouoborového bakalářského studia,

v příštím akademickém roce (2021/2022) vás v letním semestru čeká kurz B606 Vzdělávání v geografii, který je určen pro studenty třetího a vyššího ročníku dvouoborového Bc. studia. Jedním ze zápočtových požadavků z tohoto kurzu je odborná praxe. Tuto praxi lze mj. plnit v zájmových kroužcích, dětských táborech, školách v přírodě, školní výuce apod. V souvislosti se začátkem školního roku a tedy začátkem školní výuky i většiny zájmových kroužků, nabízím splnění odborné praxe v předstihu. V případě, že by jste chtěli kurz plnit v předstihu (např. během zimního semestru), kontaktujte mne prosím mailem. Jak je uvedeno v Informační příručce ke kurzu (viz příloha), nejdříve je nutné praxi konzultovat s garantem kurzu a až potom ji realizovat; v žádném případě není možné žádat o uznání praxe zpětně.

Vřele doporučuji tento kurz řešit včas. Epidemiologická situace může být značně nestálá a školní výuka i zájmové činnosti dětí a mládeže mohou být v průběhu roku přerušeny nebo přesunuty do distančního módu.

Ti z vás, kteří mne již ohledně absolvování kurzu kontaktovali, mohou tuto zprávu ignorovat a řídit individuálně domluvenými pravidly praxe.

Bližší informace ke kurzu naleznete v příloze. V případě dotazů mne neváhejte kontaktovat.

Petr Trahorsch