ki
2 oborové studium: Příprava k SZZ a obhajobě BP/DP a Bakalářský/Diplomový seminář II
autor Informace z katedry - Středa, 19. únor 2020, 18.42
 
Vážení studenti,
omlouvám se, nedostatečně jsem se zorientovala ve všech studijních kobinacích a jejich povinných předmětech.
Studenti 2oborového studia (jak Bc tak NMgr) nemají povinně předmět Příprava k SZZ a obhajobě BP/DP. Mají ale povinně Bakalářský seminář II. Ti 2oboráři, kteří píší BP na KGEO, mají ještě povinně předmět BP z geografie. NMgr 2 obory pak, myslím, nemají ani Diplomový seminář II povinně, ale mají místo toho jediný předmět s názvem Diplomová práce.
Bc studenti 2oborového studia si zapíší jako povinný pouze Bakalářský seminář II (Přípravu k SZZ si nezapisují ani jako volitelnou), ale budou docházet do výuky, jako kdyby to byl rozvrhovaný předmět Příprava k SZZ a obhajobě BP ve středu 13:00-15:00. Zápočet dostanou za docházku (min 1 absence). Ti 2oboráři, kteří píší BP na KGEO, dostanou také zápočet za docházku. Plus dostanou zápočet za předmět BP z geografie za to, že mi ukáží hotovou BP nebo formulář od vedoucího BP (stejný formulář jako na Bakalářský seminář I), že je jejich práce v pořádku. Ti 2oboráři, kteří nepíší BP na KGEO, neodevzdávají žádný formulář od vedoucího BP ani mi neukazují svoji BP.
NMgr studenti 2oborové studia mohou docházet na rozvrhovaný předmět Příprava k SZZ a obhajobě DP dobrovolně, pokud uznají, že jim to pomáhá k přípravě na SZZ, docházku sleduji, ale nezapočítávám. Pokud píší DP na KGEO, zapisují si pouze předmět Diplomová práce (z geografie), zápočet za něj obdrží za to, že mi ukáží hotovou DP nebo formulář od vedoucího DP (stejný formulář jako na Diplomový seminář I). Pokud nepíší DP na KGEO, nevztahují se na ně v LS již žádné povinnosti.
Silvie R. Kučerová